How To Add "You Might Also Like" In Blog

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Before I continue posting on "Throwback Italy..", I wanna share a tutorial on how to add 'You might also like' at the end of every blog entries (just like mine).
Don't worry, it will only require a few easy steps.

1.  Click on http://www.linkwithin.com/learn



2.  Fill in the details required. Below photo is an example. Then click 'Get Widget!'




3.  You'll be directed to this website. Then just follow few more simple steps in that website.



Taraaaa! 
Have a nice day everyone :)

14 comments

  1. good sharing ;) akak dlu pun tak reti add widget ni. godek sana sini baru boleh hihihihi

    ReplyDelete
  2. thanx for the tutorial.. nak pg buat sekarang hihi ☺

    ReplyDelete
  3. tq ardilla sebba share bende ni.. kite pun dah lama tercari2 tools ni.. thank u thank u

    ReplyDelete
  4. haritu terfikir gak nak install tapi ermmm cam malas lak hehehe...nice sharing ^_^

    ReplyDelete
  5. Wahhh nanti nak cuba lah. Kalau lappy dh elok hehehe

    ReplyDelete
  6. hehehe dulu akak punyalah struggle nak add menda alah ni..
    dah add lepas tu xtau apa jadi.. link semua p turkey tourism punya blog ahaha..
    skarang dah okay..

    ReplyDelete
  7. awak ditag kat sini http://memburucintamu.blogspot.com/2015/04/tutorial-letak-linkwithin-dalam-blog.html hehe

    ReplyDelete
  8. Kak tak boleh pun buat benda alah ni. Dah lama try tapi tak keluar-keluar jugak tsskkk. Dia keluar ayat "You might also like" je tapi post-post tu semua tak keluar. Kenapa eh? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Link link ada keluar tak? Memang sometimes keluar link je tak keluar gambar ke apa.

      Delete